ژله خرد شیشه یا ژله موزاییکی یک دسر زیبا و خوشمزه است که با ترکیب ژلههای رنگی و ژله آلوئه ورا و بستنی درست میشود. این دسر را میتوانید در قالبهای مختلف سرو کنید و از ظاهر جذاب و مزه لذیذ آن لذت ببرید. در این مقاله، طرز تهیه ژله خرد شیشه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
- 3 بسته ژله رنگی (رنگهای متفاوت)
- 2 بسته ژله آلوئه ورا
- 2 لیوان آب جوش
- 1 لیوان بستنی وانیلی
طرز تهیه
1. هر بسته ژله رنگی را با 1.5 لیوان آب جوش مخلوط کنید تا تمام ژلاتین در آب حل شود. هرکدام از این ژلهها را جداگانه در یک ظرف چهار گوش و مسطح بریزید و در یخچال بگذارید تا ژلهها کاملا ببندند.
2. بعد از اینکه ژلههای رنگی آماده شدند آنها را با چاقو به شکل مکعبهای کوچک برش بزنید.
3. دو بسته ژله آلوئه ورا را نیز با 2 لیوان آب جوش حل کنید. برای کامل حل شدن ژلاتین میتوانید آن را به روش بن ماری روی بخار آب بگذارید و حل کنید. بعد از اینکه پودر ژلاتین کاملا در آب حل شد، بگذارید در دمای اتاق کاملا خنک شود.
4. بستنی وانیلی که نرم شده را به ژله آلوئه ورا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
5. ژلههای رنگی که خرد کرده بودیم را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط میکنیم. یک قالب یا ظرف که 1 لیتر گنجایش داشته باشد تهیه کنید و کمی چرب کنید. ژلههای خرد شده را داخل قالب میریزیم. دقت داشته باشید که خردههای ژله باید قالب را کاملا پر کنند.
6. در مرحله بعد ترکیب ژله آلوئه ورا و بستنی را روی ژلههای خرد شده بریزید تا فضای خالی بین آنها را پر کند. قالب ژله را برای 4 ساعت درون یخچال بگذارید تا ژله سفت شود.
7. بعد از اینکه ژله سفت شد، آن را در یک ظرف مناسب برگردانید و به همراه خامه یا شیرینی سرو کنید.
نکات مهم
- برای خارج کردن ژله از قالب ابتدا باید چاقوی تیز لبههای ژله را آزاد کنید و بعد قالب را برای چند ثانیه درون ظرف آب گرم بگذارید و بعد آن را برگردانید. دقت داشته باشید که آب نباید جوش باشد زیرا باعث میشود ژله آب شود و ظاهر آن به هم بخورد.
- برای تهیه ژله خرده شیشه بهتر است از ژلههای با رنگ تیره و درخشان استفاده کنید تا کاملا مشخص باشد و ظاهر جذابی پیدا کند. میتوانید بستنی را برای تهیه ژله خرده شیشه حذف کنید ولی خردههای ژله دیگر خیلی مشخص نخواهند بود. بستنی باعث میشود تکههای رنگی ژله به چشم بیایند.
- این ژله را میتوانید در قالب مستطیل شکل نیز درست کنید و بعد برش بزنید و برای هر نفر به صورت جداگانه سرو کنید.